en 

Algemene voorwaarden
Leveringsvoorwaarden van This is not a pizza.

Bestelbevestiging:

Wanneer een bestelling is geplaatst, krijgt u automatisch een bevestigingsmail toegestuurd. De artikelen worden verstuurd zodra de betaling is ontvangen. Betaalt u uw bestelling via iDeal voor 14.00 uur dan sturen wij u de bestelling nog dezelfde dag toe. (alleen voor Nederland) Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. (zie: www.ideal.nl)

Betaling:

De betaling kan geschieden via Ideal of op rekening:
Rabobank: NL44RABO0179195123 t.n.v. This is not a pizza te Nijmegen onder vermelding van het bestelnummer _______
Betalingen zonder bestelnummer kunnen wij helaas niet in behandeling nemen!

Verzendkosten binnen Nederland:

Brievenbuspost € 0,78 – € 3,90
Pakketpost vanaf € 5,75 (DHL)  –  € 6,95  (TNT)

Verzenden naar het buitenland is natuurlijk ook mogelijk zie daarvoor posttarieven ( www.DHL.nl buitenland of  www.TNTpost.nl )

Levertijd:

Artikelen worden binnen 1 tot 2 dagen na ontvangst van uw betaling bij u afgeleverd.

Schade:

Wanneer een artikel beschadigd wordt afgeleverd dient u dat binnen 24 uur per e-mail aan ons door te geven. In overleg kunt dit artikel retour zenden.

Glas is kwetsbaar  ……. Hoe vul je de pot: Doe eerst een laagje water in de pot en LEG ! daarna de schelpen in de pot,, vul af met water, spoel de Marimo(s) en leg ze erin. Potten nooit bij de bovenrand oppakken maar aan de bodem met een hand ondersteunen.

 

Wettelijke zichttermijn:

Nadat u de bestelling heeft ontvangen heeft u een wettelijke zichttermijn van 7 werkdagen. Het artikel of de artikelen mogen binnen deze termijn en na overleg met www.thisisnotapizza.nl retour worden gezonden als de artikelen ongebruikt zijn en in originele verpakking. De kosten van retour zenden komen voor rekening van de klant. Het aankoopbedrag wordt dan (excl. verzendkosten) terug gestort op uw rekening.

Klachten?

Heeft u een klacht of opmerking over onze producten? Neemt u dan contact met ons op via info@thisisnotapizza.nl  zodat we een passende oplossing voor het probleem kunnen vinden.

Privacy:

De gegevens door u verstrekt op de bestelbon bewaren wij uitsluitend om u te kunnen bereiken. Wij behandelen uw gegevens enkel om uw bestelling te versturen. Wanneer artikelen niet op voorraad zijn, nemen wij telefonisch contact op of via de mail. Uw adresgegevens en e-mail adres wordt niet doorverkocht of doorgegeven aan een derde partij.

Over www.thisisnotapizza.nl:

This is not a pizza ( www.thisisnotapizza.nl ) is gevestigd te Nijmegen en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland

KvK nr 5443640

BTW nr 164145369B02