Plant in glazen pot kopen

Opzoek naar een plant in een glazen pot? Bekijk het uitgebreide aanbod van Thisisnotapizza.

Plant in glazen pot kopen

Ben je opzoek naar een plant in een glazen pot, bijvoorbeeld als kado of voor thuis? Dan is een Mosbal, ookwel Marimo genoemd echt iets voor jou! Onderstaand vertellen we je alles over planten in glazen potten.

Welke plant in een glazen pot?

Bij een plant in een glazen pot denk je al snel aan een Mosbal. Ookwel Marimo genoemd. Maar wat is dit groene mosballetje nu eigenlijk in een glazen pot? De naam Mosbal is een beetje misleidend. Een Mosbal bestaat namelijk helemaal niet uit mos: Het is een alg. Deze groene bol verwerkt in een glas wordt ook wel Marimo genoemd, deze leeft in het water en wordt gemiddeld 12 centimeter groot. De Japanse Mosbal kan daarentegen de 30 centimeter bereiken. Mosbal kolonies komen voor in Japan, Scandinavië en Australië. De mosbal is ideaal om te houden in een glazen pot en geeft een levendige toevoeging aan je interieur.

Plant in glazen pot

Een plant in glazen pot bieden wij aan in de vorm van Marimo’s. Deze levende alg staat bekend om het bieden van liefde, geluk en affectie. Het is een leuk item om cadeau te geven bij bijvoorbeeld ondersteuning in ziekte of als teken van liefde. Deze plant in glazen pot heeft deze betekenis gekregen door de eeuwen oude Japanse legende. De legende luidt dat een verliefd stel is verdronken en vervolgens is veranderd in de prachtige Marimo-kolonie.

Waar kun je Planten in een glazen pot kopen?

Bij ons in de webshop vind je een uigebreid assortiment met planten in glazen potten! Je besteld ze gemakkelijk en veilig met bijvoorbeeld iDeal en bij bezorgen hem bij je thuis. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.