Plant in glas van Thisisnotapizza

Bekijk het uitgebreide aanbod mosballen van Thisisnotapizza.

Plant in glas kopen

Ben je opzoek naar een plant in een glas, bijvoorbeeld als kado of voor thuis? Dan is een Marimo, een alg gemaakt van mos echt iets voor jou! Onderstaand vertellen we je alles over onze planten in glas.

Welke plant in glas is voor jou?

Bij een plant in een glazen pot denk je al snel aan een Marimo. Ookwel mosbal of mosbol genoemd. Maar wat is dit groene mosballetje nu eigenlijk in een glas? De naam Mosbal is een beetje misleidend. Een Mosbal bestaat namelijk helemaal niet uit mos: Het is namelijk een alg. Deze groene bal verwerkt in een glas wordt ook wel Marimo genoemd, deze leeft in het water en wordt gemiddeld 12 centimeter groot. Mosbal kolonies komen voor in Japan, Australië enScandinavië. De mosbol is ideaal om te houden in een glas en geeft een levendige toevoeging aan je interieur.

Plant in glas kopen

Een plant in glas bieden wij aan in de vorm van Mosballen. Deze levende alg staat bekend om het bieden van geluk, liefde en affectie. Deze plant in glazen pot heeft deze betekenis gekregen door de eeuwen oude Japanse legende. De legende luidt dat een verliefd stel is verdronken en vervolgens is veranderd in de prachtige Marimo-kolonie. Het is een leuk item om cadeau te geven bij bijvoorbeeld ondersteuning in ziekte of als teken van liefde.

Waar kun je Planten in een glazen pot kopen?

Bij ons in de webshop vind je een uigebreid assortiment met planten in glas! Je besteld ze gemakkelijk en veilig met bijvoorbeeld iDeal en bij bezorgen hem veilig bij je thuis. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.